Välj en sida

Bagiska veckan pågick den 21-27 augusti 2017.  Syftet var att lyfta de Globala målen lokalt. Över 3000 personer besökte något av de 50 evenemang som vi eller någon av våra samarbetspartners arrangerade. Ovan kan du se ett bildspel från veckan. Sätt gärna på ljudet i videospelaren för bästa upplevelse.

Vi på Bagarmossens Folkets hus vill tacka alla arrangörer, besökare och våra samarbetspartners för den här gången. Vi hoppas att alla inblandade och du som läser detta ska få inspiration att fortsätta arbeta för att lyfta de Globala målen och vad vi kan göra lokalt för att uppfylla några utav dom.

Läs mer om de Globala målen här och kontakta gärna Bagarmossens Folkets hus om du vill arrangera ett möte, ett seminarium, en festlighet, en danskurs, en workshop eller någon annan aktivitet framöver.

Nedan kan du hitta och läsa mer om de 50 evenemang som genomfördes under Bagiska veckan.

 

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sluta tänk med k***n!

24 augusti, 2017 kl 18:00 - 19:00

Gratis

Sluta tänk med k***n!
Varför står män för så mycket negativt beteende i samhället? Är det för att de är idioter och tänker med sitt kön? Varför är det så svårt att visa sig sårbar, kanske i synnerhet för män? Interaktiv föreläsning med det i Bagis nystartade Sårbarhetsdepartementet (www.sarbarhetsdepartementet.se)


Begreppet sårbarhet dyker upp mer och mer, mycket tack vare Brené Browns forskning och lättillgängliga böcker. Men det är en sak att läsa om sårbarhet och något helt annat att utforska och uttrycka sin egen. Samtidigt tror jag att den är nyckeln till välmående och det mest effektiva botemedlet mot psykisk ohälsa. Att vara sårbar är inte mesigt, det handlar om att kunna förstå och hantera sina känslor.

Föreläsare och samtalsledare är Karl Lindqvist. Karl grundade insamlingsstiftelsen Polstjärna 2011 efter att ha sagt upp sig från sitt jobb som Sverigechef för ett produktområde på en av våra storbanker. Polstjärnas syfte var att förhindra utanförskap bland barn och unga i Sverige. Karl har ägnat sig åt studier i NVC – non-violent communication, sorgbearbetning, gestaltterapi, compassionfokuserad terapi (CFT), improvisationsteater och Photolangage vilka utgör grunden i den medmänskliga filosofi som han förmedlar. 2016 avvecklades Polstjärna och Karl fortsätter sitt arbete i nystartade Sårbarhetsdepartementet och ett deltidsarbete som resurs för barn med behov av särskilt stöd.

Vid frågor, mejla på

Läs mer om ★★ Bagiska veckan★★ som detta event är en del av:https://www.facebook.com/events/1498256440196755/

Detaljer

Datum:
24 augusti, 2017
Tid:
18:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Bagarmossens Folkets Hus
Lillåvägen 44 12845

Annan

Facebookevent
https://www.facebook.com/events/205752513290914
Koppling Globala mål
Jämställdhet, Fredliga och inkluderande samhällen
Share This