Bagiska veckan pågick den 21-27 augusti 2017.  Syftet var att lyfta de Globala målen lokalt. Över 3000 personer besökte något av de 50 evenemang som vi eller någon av våra samarbetspartners arrangerade. Ovan kan du se ett bildspel från veckan. Sätt gärna på ljudet i videospelaren för bästa upplevelse.

Vi på Bagarmossens Folkets hus vill tacka alla arrangörer, besökare och våra samarbetspartners för den här gången. Vi hoppas att alla inblandade och du som läser detta ska få inspiration att fortsätta arbeta för att lyfta de Globala målen och vad vi kan göra lokalt för att uppfylla några utav dom.

Läs mer om de Globala målen här och kontakta gärna Bagarmossens Folkets hus om du vill arrangera ett möte, ett seminarium, en festlighet, en danskurs, en workshop eller någon annan aktivitet framöver.

Nedan kan du hitta och läsa mer om de 50 evenemang som genomfördes under Bagiska veckan.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julien De Smedt | The City of Tomorrow

24 augusti, 2017kl19:00 - 21:00

Gratis

Kl 19-21, Mellansalen, Folkets hus
Julien De Smedt |The City of Tomorrow
Efter att ha designat byggnader och urbana utrymmen i fler än 40 olika länder, bor arkitekten Julien De Smedt nu i Bagarmossen och etablerar sitt kontor i Stockholm.
Ett föredrag om hur engagemang med den sociala arkitekturen och platsens historia kan kombineras med ett samtida och pragmatiskt förhållningssätt till samhället, som åstadkommer en s.k triple bottom line, hållbart resultat; resursmedvetenhet möter ekonomisk effektivitet som leder till ett blomstrande samhälle.

Läs mer om ★★ Bagiska veckan★★ som detta event är en del av: https://www.facebook.com/events/1498256440196755/

Detaljer

Datum:
24 augusti, 2017
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Bagarmossens Folkets Hus
Lillåvägen 44 12845