Välj en sida

Bagiska veckan pågick den 21-27 augusti 2017.  Syftet var att lyfta de Globala målen lokalt. Över 3000 personer besökte något av de 50 evenemang som vi eller någon av våra samarbetspartners arrangerade. Ovan kan du se ett bildspel från veckan. Sätt gärna på ljudet i videospelaren för bästa upplevelse.

Vi på Bagarmossens Folkets hus vill tacka alla arrangörer, besökare och våra samarbetspartners för den här gången. Vi hoppas att alla inblandade och du som läser detta ska få inspiration att fortsätta arbeta för att lyfta de Globala målen och vad vi kan göra lokalt för att uppfylla några utav dom.

Läs mer om de Globala målen här och kontakta gärna Bagarmossens Folkets hus om du vill arrangera ett möte, ett seminarium, en festlighet, en danskurs, en workshop eller någon annan aktivitet framöver.

Nedan kan du hitta och läsa mer om de 50 evenemang som genomfördes under Bagiska veckan.

 

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gerillaslöjdsfestivalen gör Globala målen | Lördagsworkshop

26 augusti, 2017 kl 11:00 - 15:00

Gratis

Under Bagiska veckan gör Gerillaslöjdsfestivalen ett gästspel i Bagarmossens Folkets Hus – kom och delta i vårt pågående gemensamhetsverk! Virka, sticka eller brodera rutor på tema Flower and Power, politik och resiliens. Tillsammans tar vi oss an och tolkar några av de globala målen i garn.

Gerillaslöjdsfestivalen arrangerades i Bagarmossen för första gången i oktober 2016 av Maria Yvell (@virkadygnetrunt) och Frida Arnqvist Engström (@kurbitsmedia). Festivalen samlade cirka 700 utövare från hela landet som alla gjorde skillnad med sina händer under en helg. Läs mer om festivalen på: http://www.gerillaslojdsfestivalen.se

Läs mer om ★★ Bagiska veckan★★ som detta event är en del av: https://www.facebook.com/events/1498256440196755/

Detaljer

Datum:
26 augusti, 2017
Tid:
11:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Plats

Bagarmossens Folkets Hus
Lillåvägen 44 12845

Annan

Facebookevent
https://www.facebook.com/events/1648105335200795
Koppling Globala mål
Ingen fattigdom, Ingen hunger, Hälsa och välbefinnande, Jämställdhet, Hållbar energi för alla, Minskad ojämlikhet, Hållbara städer och samhällen, Hållbar konsumtion och produktion, Bekämpa klimatförändringen, Fredliga och inkluderande samhällen, Genomförande och globalt partnerskap
Share This